In een wedstrijd die meer spannend dan fraai was, wist ZCFC de supporters lang in spanning te houden door pas in de 87e minuut de winst naar zich toe te trekken. Het was Bruce die na een mooie voorzet van Erno de 2-1 intikte. Het was het resultaat van een tweede helft waarbij ZCFC door inzet en strijd de bovenliggende partij was. Het duurde tot de 75minuut voordat de 1-0 achterstand werd weggewerkt en met name Jesse had daarvoor pech bij twee goede kansen. Aan het einde van de 1e helft ontstond na een rommelige fase voor het doel van keeper Remco de voorsprong voor Pancratius, een tegenstander waarvan wij met enig geluk uit met 1-0 hadden gewonnen. Remco stopte fraai een strafschop maar moest vlak daarna, na een door Pancratius scherp genomen corner, de 1-0 toestaan, waarbij hij sterk werd gehinderd door een voorhoedespeler van de tegenstander, maar de warrig leidende scheidsrechter keurde dit doelpunt toch goed.

In de 1e helft was Pancratius de beter spelende partij, en verloor ZCFC veel duels op het middenveld, waar de voorhoedespelers Jesse en Bruce soms wat vervreemd rond doolden. In de 2e helft zette ZCFC veel meer druk op de achterhoede van de tegenstander doordat Jesse en Bruce veel aanvallender speelden , en zo schepte ZCFC de kansen. Het duurde tot de 75e minuut toen eindelijk Erno met een kopbal de 1-1 aantekende en de keeper van de tegenstander blij mocht zijn met geel weg te komen, omdat hij zichtbaar Erno natrapte. ZCFC was daarna niet meer te stuiten totdat de 2-1 werd aangetekend door Bruce. Mooi, eindelijk weer een overwinning!!

ZCFC speelde met Remco van Dijk op doel, achter Jesse Haanstra, Chris Visser, Bodhi Smis en Oscar Koolmees, en midden Bruce Harrems, Quint Rempt, Tom Cornelissen en Jesse Knibbe, en voor Erno Vreugdenhil en Jens Winkel. Na rust vielen Maurice Stor en Jordan Butter nog in.

Volgende week Buitenveldert uit.