Vier overwinningen op rij, kanshebber op een 2e periodetitel(!), wie had dat enige tijd geleden gedacht.  Ook tijdens deze wedstrijd tegen OFC toonde ZCFC aan niet in de onderste regionen van de 3e klasse thuis te horen. Weliswaar had ZCFC niet te klagen over geluk. Ver in de 2e helft keurde de scheidsrechter een ogenschijnlijk doelpunt van OFC af. Het stond toen overigens al 3-1 voor Zet, maar het harde schot onder de lat, had de lijn volgens de scheids niet gepasseerd. Het leidde tot grote commotie bij de tegenstander met een rode kaart voor OFC na belediging van de scheids. ZCFC had daarna nog wel vier, vijf keer kunnen scoren. De overwinning was overigens verdiend, omdat ZCFC wel kansen benutte en veel persoonlijke duels won. ZCFC had de pech dat Rob de Jonge met een knieblessure aan de kant bleef, en voorts waren Tom de Vos en Jens Winkel door griep niet in staat een hele wedstrijd te spelen. Maar dat verlies werd uitstekend opgevangen door Bryan, Ruben en Marijn.

ZCFC speelde met Remco van Dijk op het doel, achter Jasper Breedijk, Chris Visser, Maurits Groenhof en Bryan van Luijken, midden Nick Bos, Björn Keetbaas, en Hein Koster en voor Bruce Harrems, Ruben Wooldrik, en Marijn Esman. Tom de Vos en Jens Winkel vielen aan het einde van de 2e helft nog in. ZCFC toonde zich weer strijdbaar, en wel in alle linies.

Het had in de 1e helft het geluk van een eigen doelpunt van OFC,  maar al OFC maakte snel daarna met een kopbal gelijk. Daarvoor het Remco al een prachtige redding verricht, schoot OFC tegen de paal en werd een buitenspel doelpunt van OFC afgekeurd. Hetzelfde overkwam ook Zet: een harde knal van Maurits kon de keeper niet stoppen, en Bruce scoorde, volgens de scheids in buitenspelpositie. Toch werd het voor rust 2-1 door Marijn Esman, na een mooie voorzit van Bruce. Na rust wist Marijn Esman door een fraaie lob de keeper van OFC verschalken, en werd het 3-1.

Volgende week Kadoelen thuis!