Op deze mooie zaterdagmiddag in Alkmaar, bij Kolping Boys, een grote Alkmaarse voetbalclub, liet ZCFC zien dat het spelvreugde, inzet en ook het betere spel had. Goede combinaties, goede verdediging zorgde er voor de rust dat ZCFC met 3-0 voor stond. En het waren allemaal echt goede doelpunten!

Voor de statistieken: 1-0 door Lucas, 2-0 door T0m, en 3-0 door Aäron! ZCFC was het beter spelende elftal. Mooi om te zien met een gemiddelde leeftijd van nauwelijks 21 jaar! En dan komt de 1-3; nog niet aan de hand; maar in het laatste kwartier sloeg de pech toe.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid ZCFC.

Ik Accepteer

Een gelokt schot van Zet, – was het niet een te hoog geheven been? -, deed de bal in het doel caraboleren 2-3. En in eens ging het zaterdagteam van Kolping Boys er in geloven met lange ballen en vechtvoetbal. Bij een hoge bal werd onze keeper onder de grond geschoffeld, maar de matig leidende scheidsrechter gaf de 3-3. Domme pech, maar gezien het vertoonde spel zit er een goede toekomst in! Een wens heeft deze trouwe supporter: geen korte tikjes meer in het laatste kwartier bij het verdedigen.

Volgende week St. Adelbert thuis.