Teleurgesteld liepen de spelers na afloop van het veld. Pijnlijk was de onverdiende nederlaag. Twee dode momenten kostte ZCFC de overwinning.

Halverwege de eerste helft nam EVC via een vrije trap de leiding. Daarvoor had ZCFC enkele mogelijkheden. Echt uitgespeelde kansen kregen beide partijen niet, waardoor de ruststand 0 – 1 bleef. Na rust was ZCFC de bovenliggende partij. Verdiend kwam de thuis club op gelijke hoogte door een prachtig doelpunt van Rob de Jonge.

Deze voorsprong duurde slechts 3 minuten. Geklungel op het middenveld leverde EVC een corner op. Uit deze corner scoorden zij uiteindelijk de winnende treffer. Ondanks de mogelijkheden die wij kregen, lukte het niet om de gelijkmaker te maken. De grootste mogelijkheid was in de laatste minuut, maar een geweldige redding van de keeper zorgde er voor dat het niet gelijk werd. Zelfs de trainer en de aanwezige supporters van EVC vonden het een gestolen overwinning. Dit moet de burger moed geven voor de toekomst.

De sfeer blijft ondanks alle nederlagen goed. Dat blijkt wel uit de inzet en de instelling om ten koste van alles te willen winnen.

Een supporter.