Het lijkt stil op de club, maar schijn bedriegt. Erg fraai om te zien dat behoorlijk wat Zetters -achter de schermen- hun schouders eronder zetten in deze bijzondere periode. Dit lijkt heel normaal, maar is het niet. Waar veel verenigingen het moeilijk hebben,  financieel of in het vinden van vrijwilligers, doen zij dit ‘gewoon’. Trots op deze vrijwilligers die in roerige tijden dit voor elkaar boksen en ervoor zorgen dat we Vereniging met een hoofdletter mogen schrijven. Zij maken het verschil, ook voor de andere leden van ons cluppie.

Voorbereidingen jeugdtrainingen

Deze week veel overleg met trainers en (jeugd)bestuur om de trainingen vanaf 5 mei weer mogelijk te maken. Een flinke logistieke uitdaging, maar we zijn er klaar voor! De doeken met instructies hangen inmiddels (dank aan Michel!), de desinfecterende materialen staan klaar en de looproutes zijn uitgezet.

Nieuwe toiletten kleedkamers en koepels

De koepels in de kleedkamers (plafond) waren hard aan vervanging toe, dankzij de mopperploeg zijn ze inmiddels allemaal vervangen. Ook de kleedkamers krijgen een update: nieuwe toiletten!  Dankzij Jan, Ron en Hans zijn de eerste toiletten vervangen. Ziet er top uit heren! Links de oude situatie, rechts de nieuwe hangtoiletten.

Voorbereidingen voor het Panna-veldje

Mario en Martin zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om de boomstronken te verwijderen en het veld te egaliseren. Een panna-veld (in de wandelgangen al de ‘Mario- Kooi’ genoemd) bij de ingang van de kantine, 8x 15 meter en als alles goed gaat zal rond 30 juni het kunstgras worden gelegd. Is nog wel wat werk te verzetten: de onderlaag moet nog worden gestort en de banden moeten nog worden gezet, maar nu al indrukwekkend!

Wekelijkse online Bingo donderdagavond

Afgelopen week weer de wekelijkse Bingo-avond, ZCFC-horloges, een Bolke Lifestyle pakket, Selfiesticks en een gesigneerd exemplaar Oranje Nazaat van onze eigen ‘Koning’ Henk Evenblij. Schrijf je vooral in, 7 mei om 20.00 uur gaan we weer van start: https://zcfc.nl/bingo/