ZCFC en FC Volendam zijn een samenwerking aangegaan. ‘’Het Zaanse Oranje’’ is nu officieel ticketing partner van ‘’Het Andere Oranje’’.

Support FC Volendam en verdien geld voor ZCFC
Bezoek jij een thuiswedstrijd van FC Volendam in het KRAS Stadion? Dan verdient ZCFC er direct aan!

Hoe werkt het?
Via http://fcvolendam.boostyourclub.nl/ of de button op de homepagina, kun je online kaarten kopen voor alle thuiswedstrijden van FC Volendam. Koop via de clubpagina van ZCFC jouw toegangskaart en automatisch gaat er een bedrag naar ZCFC.

Op dit moment bestel je de kaarten online en kun je deze afhalen bij de administratie onder de hoofdtribune (Dr. Duin-Tribune). In de nabije toekomst zal de overgang naar online ticketing plaatsvinden en ontvang je de e-ticket in je mail. Van deze overgang merk je niks!

Om hoeveel geld gaat het?

  • Wedstrijdkaart jeugd t/m 12 jaar: € 0,50 CASHBACK naar ZCFC
  • Wedstrijdkaart jeugd 13 t/m 18 jaar: € 0,75 CASHBACK naar ZCFC
  • Wedstrijdkaart volwassenen: € 2,50 CASHBACK naar ZCFC
  • Seizoenkaart (jeugd en volwassenen): € 15,- CASHBACK naar ZCFC

Wat doet ZCFC met de opbrengst?
ZCFC spaart voor een nieuw scorebord
Door kaartjes te kopen voor de thuiswedstrijden van FC Volendam spaart ZCFC per verkocht kaartje een bedrag. Dit bedrag zal worden gebruikt voor een nieuw scorebord. Wij hopen daarom dat iedereen vanuit ‘’Het Zaans Oranje’’ de wedstrijden van ‘’Het Andere Oranje’’ gaat bezoeken om de eigen club te steunen met het sparen voor het nieuwe scorebord!

Verdere samenwerking
In de toekomst wordt ook gekeken naar een samenwerking op technisch gebied. Zodra hier meer over bekend is zal dit uiteraard worden vermeld op de website.