De revanche was geheel terecht (uit werd nog ongelukkig met 4-2 verloren). ZCFC was gedurende de hele wedstrijd sterker en won verdiend met 3-0. Het was geen fraaie wedstrijd met mooie combinaties, maar een rommelige wedstrijd winnen is ook een verdienste. ZCFC nam direct het initiatief en wist in de 17e minuut na een scrimmage voor het doel de score te openen: Marijn Esman schoot weer eens raak en maakte de 1-0. Buiksloot was niet bij machte echt gevaarlijk te worden. Soms waren er aardige individuele acties, maar veel schoten vlogen over en naast. Onze verdediging gaf ook niet veel weg met als uitblinker Hein Koster die de gevaarlijke linksbuiten van Buiksloot aan banden legde. Nog voor rust zorgde Jens Winkel met een kopbal voor 2-0. 

Na rust probeerde Buiksloot, – een fusievereniging van de Volewijckers en DWV -, nog wel het tij te keren, maar onze defensie o.l.v. de weer herstelde Maurits, gaf geen krimp. Toen in de 14e minuut Bruce Harrems, de topscorer van ZCFC dit seizoen, de 3-0 aantekende was de wedstrijd gespeeld. ZCFC kreeg dankzij haar snelle aanvallers nog kansen, maar benutte deze niet. ZCFC klimt na deze overwinning langzaam weg uit de degradatiezone. Volgende week wacht EVC uit.  

ZCFC speelde met Remco van Dijk op doel, en achter Hein Koster, Maurits Groenhof, Chris Visser en Jasper Breedijk, en op het middenveld met Björn Keetbaas, Marijn Esman, en Tom de Vos, en voor Jens Winkel. Ruben Wooldrik, en Bruce Harrems. In de 2e helft viel Mike Bleij in, terug van een blessure die hem een half jaar aan de kant deed staan. En op de reservebank zat Guide van Zaanen en Robbie de Jonge, de ZCFC topscorer. Misschien haalt hij het absolute record van 200 doelpunten voor ZCFC nog! En dan nog een goed bericht over ons 2e: er werd weer eens een punt gehaald 2-2! Is de ommekeer nabij?