De Coronamaatregelen zijn niet mals: 2 teams en de kantine zit vol op 1,5 meter. Dat is niet wat je als vereniging wilt, dus…. met het bestuur zijn we druk aan de slag gegaan en hebben we zitten brainstormen. Doel: uitbreiden van de kantinecapaciteit, zodat leden na afloop toch met elkaar kunnen bijpraten, even gezellig onder elkaar, verhalen delen.

De grote vraag alleen: hoe dan? De oplossing: 2 buitenterrassen waarvan 1 volledig overdekt. Met veel dank aan de club van 100 die het financieel mogelijk heeft gemaakt en de inzet van Frank v/d Dongen, Martin Tucci, Ron Waij, Rob Wooldrik, Harry Koster, Dirk Slootweg, Martijn Jonker, en Jan de Jager die het allemaal hebben in elkaar gezet. Materialen uiteraard van PontMeijer via Dennis. Een ultieme verenigingsproductie en wat is het fraai!!! NB en in alle eerlijkheid: Jullie voorzitters Dirk en Martijn hebben de timmerkunsten van een zee-egel, dus die zijn druk aan de slag gegaan met het schoonmaken van de terrassen!

Het compleet overkapte terras is gemaakt van duurzaam hout en  zal waarschijnlijk deze week al af gemaakt worden. T.z.t. een paar terrasheaters en we kunnen het hele jaar buiten een biertje/colaatje drinken.

Vlak voor de constructie van de terrasoverkapping een bijzonder mooi gebaar van Bas Keijzer (Stacon Bouw): geen terras zonder een goede tafel. en die staat er dankzij hem nu.
Veel dank en een perfecte match met de terrasoverkapping!

Apetrots op dit ultieme gezamenlijke resultaat!

Namens het bestuur,

Martijn & Dirk