ZCFC heeft deze middag door gebrek aan stootkracht, punten laten liggen in Beverwijk. Het  meer ervaren DEM had aan twee kansen genoeg om de punten in Beverwijk te houden. ZCFC begon voortvarend aan de wedstrijd. De in de eerste helft ongrijpbare Jens Winkel (die wekelijks beter gaat spelen) bereidde zeker drie kansen voor, die niet door de voorwaartsen werden benut. Aan de andere kant was de verdediging van ZCFC niet bij de les en werd het in de tiende minuut 1-0 voor DEM. ZCFC was geenszins aangeslagen en voerde de druk op. Halverwege  de eerste helft viel de verdiende gelijkmaker via Bruce Harrems , die een afgeslagen bal in het doel lepelde. Lang kon ZCFC niet genieten van de voorsprong. Opnieuw was de verdediging van ZCFC niet bij de les, toen men de laatste man van DEM ongehinderd liet doorkomen en deze de bal droog achter de overigens uitstekend keepende Kevin Adriaanse knalde.

In de tweede helft drong ZCFC sterk aan. Björn Keetbaas verscheen alleen voor de keeper, maar kon de geboden kans niet verzilveren. In het vervolg van de tweede helft golfde het spel op en neer. DEM testte nog een paar keer Kevin Adriaanse, maar de beste kansen waren toch voor ZCFC. Zo mocht Björn vlak voor tijd nog aanleggen voor een vrije trap op de rand zestien: ook deze keer ranselde de keeper de bal uit zijn kooi.

Al met al een teleurstellende uitslag. Als excuus mag aangevoerd worden, dat ZCFC in een sterk gewijzigde samenstelling speelde.  Maurits Groenhof,en Remco van Dijk waren niet ongeschonden uit de wedstrijden tegen Hellas gekomen. Tom de Vos en Ruben Woldrik waren onderweg of stonden al op de latten. Verder moest Nic Bos werken en is Robbie de Jonge al langere tijd geblesseerd.