Vandaag stond de wedstrijd op het programma tegen De Rijp JO11/3.

Deze ploeg staat op de 2e plaats dus we konden vandaag weer vol aan de bak.

De spelers hadden er erg veel zin in want ondanks dat we op de laatste plaats staan gaven ze allemaal aan dat we vandaag gingen winnen.

ZCFC liet gelijk zien dat ze niet naar de Rijp gekomen waren om afgeslacht te worden. Door goed samenspel kwam ZCFC vanaf het begin een paar keer gevaarlijk voor hun doel. Binnen 5 minuten resulteerde dit na goed samenspel van onze voorhoede spelers in een 0-1 voorsprong.

De Rijp schrok een beetje van het goede tegenspel van de JO11/1 en ging gelijk op zoek naar de gelijkmaker. ook vandaag waren onze tegenstanders over het algemeen weer een stuk groter dan de meeste van onze spelers maar ZCFC gaat steeds beter van zich af bijten. Waar we in het begin van het seizoen ons makkelijk lieten wegzetten konden we beter mee met het fysieke spel van onze tegenstander. Toch wist de Rijp na een afstandsschot de gelijkmaker te maken.

Niet veel later kreeg de Rijp een vrije trap op 20 meter van ons doel. De spelers van de JO11/1 gingen met zijn allen voor ons doel staan waar door de keepster de bal niet goed kon zien aankomen. Zonder dat de bal door iemand geraakt werd belandde de bal in ons doel.

ZCFC liet zich echter niet uit het veld slaan en probeerde waar het kon de aanval te zoeken. Toch was het De Rijp wat voor de rust nog tot scoren kwam.

Ruststand 3-1

In de rust werd er aangegeven dat De Rijp meestal via dezelfde speler gevaarlijk werd. In de 1e helft werd hij al goed bestreden maar na de rust zouden we zorgen dat er constant iemand bij hem op zijn lip zou zitten.

Hierdoor kwam hij niet meer zo goed aan het spelen toe en raakte gaandeweg de 2e helft hier behoorlijk gefrustreerd over. ZCFC kreeg in de gaten dat er vandaag misschien nog wel een verrassing in zou kunnen zitten en zocht steeds vaker de aanval.

Dit resulteerde door goed doorzetten van onze spits in de aansluitingstreffer. 3-2

Zou er dan op zijn minst nog een gelijkspel inzitten??

De aanvallen van De Rijp werden door goed verdedigen van het hele team onschadelijk gemaakt. ZCFC zette nog een keer aan en ging nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Na een paar gemiste kansen kreeg de JO11/1 loon na werken en schoot de 3-3 op het scorebord.

De Rijp wilde echter niet verliezen van ons en ging nog wat steviger spelen om toch de volle winst te pakken. ZCFC bleef echter prima tegenstand bieden en kon stand houden tot het einde van de wedstrijd.

Eindstand 3-3

Spelers van de JO11/1: Vandaag hebben jullie wederom laten zien dat ondanks dat de tegenstanders behoorlijk groter zijn dat we als team steeds beter worden . Grote complimenten dat jullie zelfs na een 3-1 achterstand niet de moed op gaven en door bleven gaan voor een goed resultaat.

Iedereen die op vakantie gaat een fijne vakantie en de spelers die niet op vakantie gaan kunnen de komende week weer lekker komen trainen.