Ook dit jaar wordt er voor de jeugdafdeling van ZCFC het jeugdtoernooi georganiseerd. Dit jaar zal het toernooi gespeeld worden op vrijdagavond 5 juni en zaterdag 6 juni. Op maandag 6 januari hebben wij de onderstaande uitnodiging verzonden naar ruim 500 contactpersonen in het amateurvoetbal.

Alle teams van ZCFC zijn uiteraard standaard ingeschreven voor deelname aan het toernooi en zijn vrijgesteld van de te betalen borg.

OPROEP AAN ALLE TRAINERS/BEGELEIDERS VAN ALLE JEUGDTEAMS

Speel je tegen een leuke ploeg en zou je deze willen uitnodigen voor het toernooi, vraag dan van de trainer/leider van het team de contact gegevens wij zullen het betreffende team dan uitnodigen voor deelname aan het toernooi.

=================== verzonden uitnodiging =============================

Op vrijdagavond 5 juni en zaterdag 6 juni organiseren wij de 29ste editie van het ZCFC-jeugdtoernooi. Graag zouden wij jullie willen uitnodigen om deel te nemen met 1 of meerdere teams aan ons toernooi.

Op vrijdagavond 5 juni spelen de teams van de Onder 17 en de Onder 19. Uit het verleden weten wij dat veel verenigingen dit toernooi gebruiken om hun nieuwe Onder 17 en Onder 19 te laten spelen. Het toernooi voor de vrijdagavond is dus specifiek voor de teams die in het seizoen 2020/2021 zullen spelen in respectievelijk Onder 17 (oude onder 15) en Onder 19 (oude onder 17)

Wil je echter met de huidige Onder 15 mee spelen in ons toernooi dan kan je inschrijven voor het toernooi op de zaterdagmiddag

Op zaterdagochtend organiseren wij voor de jongste jeugd het toernooi;
Onder 7.
Onder 9.
Onder 11.

Op zaterdagmiddag organiseren wij het toernooi voor
Onder 13.
Onder 15
.

Helaas leert het verleden ons dat sommige teams uiteindelijk niet op het toernooi verschijnen om verschillende redenen. Om dit te voorkomen vragen wij een borg van 25 euro per team welke u terugkrijgt na afloop van het toernooi, op deze manier willen wij teleurstellingen voor spelers, ouders en organisatie voorkomen.

=================einde verzonden uitnodiging ===========================

AANMELDEN KAN HIER LET OP! vol=vol