Afgelopen zaterdag, werd ik op mijn schouders getikt, toen ik stond te kijken naar ZCFC  2. Ik zag de achterkant van je en dacht zou hij het zijn? “Hee Martin lange tijd niet gezien hoe gaat het met je, uitstekend en met jou, ook goed, klonk het een beetje aarzelend”. Ben vier jaar niet bij de club geweest door omstandigheden, maar heb me weer aangemeld als stand in bij de veteranen. “Hartstikke mooi en hoe voelt het om weer op de club te zijn? ZCFC is thuis komen in een warm bad”. Op dat zelfde moment arriveerde Hellassport op het sportpark kalverhoek met vier verloren oranje schoonzonen. Ik kreeg wat kriebels in mijn buik. De sfeer bleek achteraf aller hartelijkst.  Het werd een weerzien, verbroedering en omhelzing. En zo kwam het toch uit wat Martin zei: ZCFC is thuiskomen in een warm bad.