We gaan wat nieuws doen wat eigenlijk niet nieuw is maar de opzet is wel!

We gaan de grote ZCFC 7 tegen 7 competitie opzetten voor alle senioren elftallen van ZCFC vanaf ZCFC 3!

Wat is de bedoeling
Gedurende het gehele seizoen 2021/2022 wordt er een 7 tegen 7 toernooi georganiseerd in de AZ hal achter de kantine van ZCFC. Alle teams kunnen zich hiervoor inschrijven en bestaat je team uit zoveel spelers dat er zelfs 2 teams kunnen worden ingeschreven dan is dit natuurlijk ook mogelijk. De team bepalen hun eigen naam. Spelers uit de selectie (ZCFC 1 en ZCFC2) zullen niet deelnemen aan dit toernooi.

De wedstrijden worden gespeeld op de donderdagavond in de hal van AZ, wat betekend dat het ALTIJD door zal gaan! Omdat er maar plek is voor 2 halve velden worden er maar 2-wedstrijden van 2×25 minuten gespeeld (4-teams aanwezig die dus 2-wedstrijden spelen op 1 avond) het is dus noodzakelijk dat je team voldoende spelers heeft op die avond.

Hoeveel wedstrijden speelt een team
Omdat wij op dit moment nog niet weten hoeveel team zich zullen inschrijven kunnen wij nog geen wedstrijdschema opmaken en weten wij ook nog niet om de hoeveel weken je team een wedstrijd speelt. Uiteraard kan er als er geen 7 tegen 7 wedstrijd is nog altijd getraind worden op het complex.

Hoe kan ik mij aanmelden?
De aanvoerder van je team heeft een bericht gekregen met het verzoek om het team aan te melden voor de 7 tegen 7 competitie. Benader je aanvoerder om te vragen of hij jullie al heeft aangemeld.

Spelen de dames ook mee?
Ja, de dames spelen ook mee! zij hebben echter aangegeven dat zij liever per 2 tallen mee spelen met de heren teams. De dames die zich inschrijven zullen worden ingedeeld bij de teams.

Spelen de jeugdleden ook mee?
Ja en Nee, op dit moment speelt alleen de Onder 19 mee (mits zij zich inschrijven). Voor de overige jeugdleden zal er in de winterstop door het jeugdbestuur het e.e.a georganiseerd worden.

LEES SNEL VERDER