Storm is blijkbaar al niet het favoriete weer voor ZCFC, en zeker, ZCFC wordt geteisterd door blessures en schorsingen, maar als dan ook de spelers, ver onder hun niveau, zo een belangrijke wedstrijd spelen, dan speel je een verloren wedstrijd tegen een toch echt niet groots Buiksloot. Door fouten in de verdediging en de grillige wind stond het binnen een kwartier in de 1e helft al 2-0.

ZCFC probeerde met wind tegen wel het tij te keren en vlak voor rust stond de paal in de weg. Maar veel meer kansen kreeg ZCFC niet, terwijl Buiksloot nog enkele grote kansen miste. Dan hoop je dat in de 2e helft ZCFC met wind mee  alsnog de aanval kiest omdat de verdediging van Buiksloot geen echt sterke indruk maakte. Maar de ruimte die daardoor ontstond wist Buiksloot met twee counters in doelpunten om te zetten. En zo stond ZCFC binnen 10 minuten in de 2e helft met 4-0 achter. Zowaar kwam Zet terug met twee mooie schoten van resp. Maurice en Marouane. De koppen gingen weer omhoog en alles werd op de aanval gezet. Maar de ruimte die achterin ontstond, leidde nog tot twee doelpunten van Buiksloot en de dramatische stand van 6-2. ZCFC speelde met Remco van Dijk op doel , en achter Jacco Munscher, Rutger de Vos, Maurice Stor, en Jasper Breedijk, midden Marouane Ibrahimi, Marijn Esman, en Björn Keetbaas, en voor Ruben Wooldrik, Jesse Knibbe en Jens Winkel. Na rust viel Jordan Buter nog in.

Volgende week HCSC en vergeet beste spelers heel snel dit verlies, want er moet als team geknokt worden om niet nog verder onderop te komen!