Het beklimmen van trappen was nogal trending deze week: In Amerika de trappen van het Capitool, bij ZCFC stonden de heren van de bouw- en Mopperploeg op de trappen van de bouwsteiger. De vergunning is vorig jaar rondgekomen en het raamwerk/palen staan inmiddels. Volgende week volgt het dak. 109 vierkante meter overdekt terras, een pure luxe! Martin, Jan, Bert, Harry, Frank, Ron, Dennis en Hans staan ook nu weer klaar om ook die klus te klaren!

 

Een terras zonder passend meubilair, is net zoiets als een taart zonder slagroom. Daarom enorm blij dat onze geweldige Club van 100 heeft laten weten de volledige financiering van de 4 nieuwe houten terrastafels en de nieuwe terrasstoelen voor zijn rekening zal nemen! Een enorme aanwinst voor alle ZCFC-ers om -zodra het weer kan en mag- te genieten van het nieuwe buitenterras.

Bestuurders M&M (aka Martin & Martijn) stonden daarom vanmorgen vroeg bij een van de grootste leveranciers van horecamaterialen op de stoep. In Heerenveen dan wel, was ff een stukkie rijden. Na een uitgebreide zit-test-sessie en tomeloos ge-app met de medebestuurders over de kleur, prijs, hoogte en levertijd, is de knoop doorgehakt: Modelletje DIVA, uiteraard in het Oranje (op de foto de meest rechterstoel, met armleuningen).

Ook de nieuwe houten terrastafels zullen worden betaald door de club van 100. In totaal 4 nieuwe (duurzaam) houten terrastafels zullen er worden besteld.