Afgelopen zaterdag zijn de eerste stappen gezet voor het nieuwe seizoen.  Trainer Willem Zeijlmans, Maikel de Vries, Technisch Manager Ron Karreman en het bestuur heette de bijna volledige selectie welkom. Deze groep heeft nieuw trainingstenues ontvangen: Tassen van sponsor Hendriks Housing, windjacks, trainingspakken en trainingstenues van de club. Nu is de schrijver van dit stukje niet geheel objectief, maar de trainingstenues zien er zeer fraai uit! De training werd afgesloten met verse soep van Dirk en diverse heerlijke broodjes. Het begin is er!

Selectie in het nieuw

Het overdekte terras bij ZCFC is mede mogelijk gemaakt door FVDD timmerwerken

Het overdekte terras bij ZCFC is mede mogelijk gemaakt door :

O19 trapt af met een BBQ

De JO19 van Damien Prinsen en teamleider Bas Keijzer, trapte -op het nieuwe Corona terras- af met een BBQ. De verwachtingen voor dit team liggen hoog, maar de voortekenen zijn gunstig, een geweldige groep, dit gaat een mooi seizoen worden! Aan de start lag het in ieder geval niet: het BBQ vlees en salades van ‘t Gouden Kalf smaakte als vanouds heerlijk. Veel dank Johan!!

Inmiddels is het wedstrijdsecretariaat omgedoopt tot uitgiftepunt voor de koffie en thee.

Het loket aan de buitenzijde maakt het makkelijker om -met de huidige corona maatregelen- bezoekers van koffie, thee en frisdrank te voorzien tijdens de wedstrijden. Gemor was er ook bij een aantal seniorenteams door de eerdere mededeling dat de bakhoek voorlopig gesloten zal zijn. Het openhouden van de bakhoek beperkt het aantal zitplaatsen in de kantine vanwege Corona, maar tot zover de ratio… Wat, geen snacks meer?! Furieuze berichten en rebellie in de whatsappgroepen: kom niet aan de blijkbaar broodnodige after-wedstrijd-snack! Namens het bestuur kunnen we iedereen geruststellen en introduceren we met trots en volledig Coronaproof:  het Zaans Oranje Worstenbroodje!