Het leek een gemakkelijke overwinning te worden toen Jesse Knibbe met een fraaie snoekduik(voor de echt ouderen onder ons, gelijk Bep Bakhuis) de 2-0 noteerde na ruim een half uur voetballen. Maar Geuzen/Middenmeer wist de 2-1 aan te tekenen door wat onoplettendheid in de verdediging, toen ZCFC even wat gas terugnam na een dominante fase. De Geuzen roken  hun kans, rechten de rug en ZCFC raakte de weg kwijt. Vanaf dat tweede doelpunt tot ver in de 2e helft werd ons middenveld overspeeld, was er geen ZCFC-combinatie meer te zien, en schepte de Geuzen kansen, maar paal en lat hielpen ZCFC. Zet vergat zelf ook de kansen te benutten, en het werd een spannend, sportief gevecht met slecht, echt degradatievoetbal.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid ZCFC.

Ik Accepteer

Pas toen na een half uur in de 2e helft een verdediger van de Geuzen over de bal maaide en de ingevallen Brian Meijer een open kans bood, werd het 3-1. Toen was de wedstrijd gespeeld en Bodhy Smis mocht nog de 4-1 aantekenen na goed aangeven van Erno Vreugdenhil.

Een verdiende overwinning maar toch geflatteerd omdat hekkensluiter absoluut niet de indruk wekte zich bij de onderste plaats neer te leggen en voor een groot gedeelte van de wedstrijd niet de mindere partij was. ZCFC speelde met Remco van Dijk op doel. achter Jacco Munscher. Chris Visser, Bodhy Smis en Jesse Haanstra, en midden Hein Koster, Tim Corenlissen en Hiddo Haanstra(Brian Meijer 2e helft), en voor Rutger de Vos(Joram Butter), Erno Vreugdenhil en Jesse Knibbe.

Het was een goede voetbalmiddag voor ZCFC: het 2won ook met 7-1 van Kadoelen 2,  waarbij trainer Maikel bijna zijn voetbalschoenen moest opeten (weddenschap met keeper Mick) die na diverse schoten als veldspeler o.a. de lat raakte en net niet scoorde.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid ZCFC.

Ik Accepteer

Het 3e won met 6-0 van Kadoelen 3, en is nu trotse koploper.

Volgende week speelt ZCFC 1 tegen koploper Wartburgia.