Eindelijk mag onze jeugd aanstaande zaterdag van start. De competities gaan beginnen. Trainingen zijn al in volle gang en wij als trainers hebben alle vertrouwen in een competitie waarin onze jeugdafdeling stapjes gaat maken.
Met geweldige medewerking van het bestuur en jeugdbesuur zijn wij er in geslaagd om op alle teams volwaardige trainers te kunnen plaatsen.

Fijn dat er ook nieuw elan is waar te nemen. Trainers als Joost (t/m U9), Mischa (15 2) en Dennis (17 2) zijn ook nog eens oud zcfc spelers welke graag de jeugd willen helpen in hun ontwikkeling. Dan te noemen Bert v Kralingen welke na jaar afwezigheid terug is en de uitdaging aangaat om de jeugdige spelers de beginselen (De Basis/ waar alles mee begint) aan te leren.
Mitchell Beckman is ook een nieuweling die de handschoen heeft opgepakt inzake trainen/coachen van de U19. Erg fijn omdat daardoor ook de HJO welke afgelopen seizoen noodgedwongen ook nog naast het HJO-schap de U19 trainde en coachte nu zich nog meer kan richten en focussen op de gehele jeugd.

In totaal hebben wij nu 13 Jeugdtrainers welke hun skills gebruiken om de spelers te ontwikkelen en de visie/missie van ZCFC gestalte te geven. Plezier in het voetbal verhogen door middel van ontwikkeling. Het individu steeds een stapje hoger op de ladder laten klimmen. Uiteindelijk ertoe komen dat de club vooraanstaand gaat worden in de Zaanstreek.

Wens jullie allen vast een geweldig seizoen toe
Erik Verheijen | Hoofd Jeugd Opeiding ZCFC