Beste ZCFC-ers,

De vakantie zit er weer op, het voetbalseizoen is alweer begonnen. Seizoen 2018/2019 belooft een bijzondere voor ZCFC te gaan worden. In de nadagen van het vorige seizoen en tijdens de zomervakantie is er druk gewerkt door o.a. trainers, de mopperploeg (schilderwerk ziet er weer top uit!), sponsorcommissie, technische commissie en het bestuur.

ZCFC selectie

  • Voor het eerst in jaren staat er weer een buitenland trip gepland voor onze selectie. Niet heel ver weg, maar het begin is er :-). Op dit moment is de hele selectie naar Gent voor een trainingsweekend.
  • Eentje om alvast te noteren in de agenda: a.s. zaterdag 8 september (tijdens de eerste bekerwedstrijd thuis) zullen wij met trots een nieuwe sponsor plus nieuw tenue voor de selectie van ZCFC presenteren en nemen wij nog even officieel afscheid nemen van Mauritz Groenhof die vorig seizoen zijn laatste wedstrijd speelde voor de selectie.
  • Gewijzigde samenstelling v/h bestuur: Jeroen Hendriks vervangt Rob Smits als secretaris, Rob Vos en Rob Wooldrik vervangen Simon Kaper als penningmeester
  • De trainersstaf is op 1 plek na helemaal rond
  • Hebben we een mooie samenwerking met FC Volendam
  • Gewijzigde samenstelling Technische Commissie: Arnold Hendriks (voorzitter), Harry Koster (scouting) en Erik Verheijen (Jeugd)
  • Helaas ook een minpunt: wij hebben ondanks alle inspanningen afscheid moeten nemen van het Meiden O17 team. Door een aantal niet uitgesproken aannames, zijn er een aantal spelers naar een andere vereniging zijn overgestapt (wat overigens hun goed recht is), hierdoor is er een tekort aan spelers voor dit seizoen is ontstaan. Het is ons helaas niet gelukt dit gat op te vullen om alsnog voldoende spelers te krijgen voor een compleet team. Dit ondanks de vele gesprekken met andere voetbalclubs, meiden en de ouders.
  • Fraaie kartonnen koffiebekers, nieuwe ballen, materialen, tenues, stoelen (dank Kjeld!) en een nieuwe bierleverancier
  • Nieuwe competitie voor ZCFC: dames 7 tegen 7 op de vrijdagavond

Een enorme berg aan activiteiten, veel dank aan eenieder die dit heeft mogelijk gemaakt. Zonder de vrijwilligers die ZCFC een warm hart toedragen is dit niet mogelijk.

Een mooie start voor een bijzonder seizoen, wij hebben er zin in!

Namens het bestuur,

 

Martijn & Dirk