Beste ZCFC-ers,

Met enige regelmaat proberen wij jullie op de hoogte te houden van het wel en wee via Facebook, Instagram de website en recentelijk zelfs het Noordhollandsdagblad. In deze bijzondere tijden staan gezondheid en veiligheid bovenaan, maar we missen de gezelligheid, de sportieve uitdagingen en elkaar gewoon even zien… De online Bingo vangt een klein gedeelte op (schrijf je vooral in!!), erg gezellig en een leuke manier om elkaar toch even te zien en spreken.

Ondanks alle informatiestromen merken we toch dat we niet alle leden bereiken en er zo hier en daar wat vragen zijn: ‘Gaat het goed met de club/kunnen we dit financieel aan?’, ‘Hoe komt het nieuwe seizoen er uit te zien?’, en ‘Wanneer is het Pannaveld klaar?’, zijn zomaar een paar van deze vragen. A.s. vrijdag 17 april om 20.00 uur praat het bestuur jullie graag bij en geven we antwoord op deze en andere vragen via een videoconference. Sowieso goed om elkaar weer even te zien en horen!
NB: de maximale capaciteit van deze video conference is 99 personen, mochten er meer gegadigden zijn, dan zal er een 2e video conference worden gelast. Laat daarom even via Facebook (evenement ZCFC) weten of je virtueel aanwezig bent.

Via email ontvang je de uitnodiging van deze ZOOM videoconference. Installeer de app (laptop of mobiel) tijdig en log in met de gegevens die je in de email kunt vinden.

Heb je geen email gehad? Dan is je e-mailadres bij ons blijkbaar niet meer up to date. Geef je juiste e-mailadres dan door aan voorzitter@zcfc.nl, dan passen we dat meteen even aan. Ontvang je alsnog de uitnodiging.

 

Namens het bestuur

 

Dirk Slootweg en Martijn Jonker