Beste ZCFC-ers,

Even een korte update over een 2-tal zaken.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is besloten dat het nog openstaande bedrag uit de eerder afspraken met AZ omgezet zou gaan worden naar seizoenskaarten AZ. Dit om de goede samenwerking die wij met AZ hebben te onderstrepen en leden de gelegenheid te geven de wedstrijden van AZ in Alkmaar en in Wijdewormer te kunnen volgen.

Na de winterstop kunnen alle leden, vrijwilligers en onze sponsoren (kortom iedereen die ZCFC een warm hart toedraagt!), op kosten van ZCFC, gratis naar de thuiswedstrijden van AZ. Het aantal plaatsen is echter beperkt, het bestuur zal de aanvragen beoordelen en de kaarten indien mogelijk toewijzen. Het is namelijk de bedoeling dat zo veel als mogelijk ZCFC-ers hierheen kunnen gaan. Reserveren kan via deze link:  https://zcfc.nl/az-voetbal-tickets/

Kaarten zullen op donderdagavond in de kantine van ZCFC worden verstrekt en moeten uiterlijk op dinsdagavond weer worden ingeleverd, zodat andere leden hiervan gebruik kunnen maken.

Wij hebben de volgende kaarten tot onze beschikking (seizoen 2018/2019): 10 seizoenskaarten jong AZ, 2 seizoenskaarten Vak E victorie tribune, 6 seizoenskaarten Vak G

Het tweede punt betreft de voorbereidingen op de hal die zal worden geplaatst op het trainingsveld achter de kantine van ZCFC. Aanstaande maandag en dinsdag zal er een start worden gemaakt met het rooien van de bomen rondom het trainingsveld, vanaf woensdag zal het veld worden ontgraven en donderdag zal de voorbelasting worden aangebracht. Zodra er een verdere planning beschikbaar is, zullen wij deze met jullie delen.

Namens het bestuur

 

Dirk Slootweg en Martijn Jonker