Afgelopen maandag hield AZ zijn nieuwjaarsreceptie waar een aantal van ZCFC voor uitgenodigd waren (zeer attent!). Tijdens deze receptie lovende en oprechte woorden van Robert Eenhoorn over de goede samenwerking tussen AZ en ZCFC, bijzonder moment, zeer gewaardeerd!

Update werkzaamheden hal

De voorbereidingen zijn in volle gang. De verwachting is dat eind februari de hal gereed zal zijn. Nog even geduld dus. Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden van de vorderingen.

Gratis naar AZ, voor alle ZCFC-ers!

Afgelopen zaterdag zijn de eerste Zetters op kosten van de club naar de wedstrijd AZ- FC Utrecht geweest. Mooi om te zien dat een aantal ZCFC-vaders hier samen met hun kroost in het stadion zaten.

Deze actie zal tot en met het seizoen 2020/2021 lopen en is speciaal voor alle ZCFC-leden, vrijwilligers en sponsoren (kortom iedereen die ZCFC een warm hart toedraagt!). Het bestuur zal de aanvragen beoordelen en de kaarten toewijzen. Het is namelijk de bedoeling dat zo veel als mogelijk ZCFC-ers hierheen kunnen gaan. Dus wil je met je zoon of dochter, samen naar een wedstrijd in Alkmaar of wil je met je team naar een wedstrijd van Jong AZ, reserveer dan je kaarten via deze link:  https://zcfc.nl/az-voetbal-tickets/

De kaarten zullen op donderdagavond in de kantine van ZCFC worden verstrekt en moeten uiterlijk op dinsdagavond weer worden ingeleverd (zodat andere leden hiervan gebruik kunnen maken).

Wij hebben de volgende kaarten tot onze beschikking:

  • 10 seizoenskaarten jong AZ,
  • 2 seizoenskaarten Vak E victorie tribune,
  • 6 seizoenskaarten Vak G.

Namens het bestuur,

Martijn Jonker & Dirk Slootweg