Beste ZCFC-ers,

Enige tijd terug hebben wij met trots nieuwe sponsor Thermo4U voor onze selectie mogen aankondigen. Vanuit het bestuur zijn wij continu op zoek naar partners die de club versterken en verbeteren, Thermo4U is er daar een van.

Ik wil jullie allen dan ook graag uitnodigen om a.s. donderdag, 13 december om 19.30 uur in de kantine van ZCFC de introductie avond van Thermo4U bij te wonen. In een halfuur durende presentatie zal Ralph van der Horst uitleggen wat zij voor alle leden van ZCFC kunnen betekenen.

Door middel van thermo grafische foto’s is het namelijk mogelijk overbelasting van het lichaam vroegtijdig te kunnen waarnemen en verdere blessures op die manier te voorkomen. Ook bestaande blessures kunnen beter behandeld worden doordat er een duidelijker inzicht is (aan de hand van de thermische beelden) waar exact de blessure zich bevindt en waar eventuele uitstraling naar andere gebieden zitten. Het maken van thermische foto’s valt –bij een aanvullende zorgverzekering- binnen het pakket van fysiotherapie behandelingen en geeft bij nog voldoende openstaande behandelingen geen extra kosten.

Ralph van der Horst zal a.s. donderdag in een uitgebreide presentatie meer vertellen over dit unieke concept en waarom deze manier van behandelen voor iedere blessure en voor iedere leeftijd (van jeugd tot veteranen) veel toegevoegde waarde heeft.

Ook het Sport Medisch Centrum (SMC) is onderdeel van Sports Performance, zij hebben iedere donderdag om 19.30 uur spreekuur bij ZCFC, bij een eventuele blessure kunnen zij samen met Thermo4U een behandelplan opstellen.

Bekijk de video van Thermo4U voor meer informatie.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid ZCFC.
Ik Accepteer

Tot aanstaande donderdag!

Namens het bestuur

Martijn Jonker