De U19 kent een nieuwe start in 2019. 2e klasse gaan spelen en een veel bredere selectie. Aantal jongere mannen erbij als gevolg van wegvallen van de onder 17 2. Dus weer bouwen met zijn allen aan het teamgevoel. Respect voor elkaar tonen en vooral elkaar helpen. Ook de trainingsopkomst neemt toe als gevolg van de grotere concurrentie aangaande speeltijd op de zaterdag. Alleen maar goed en ook passend in de weg die wij als Jeugd van ZCFC aan het inslaan zijn. Niveau van de trainers wordt sterk beter waardoor de spelers dus ontwikkelen en een nog hogere mate van plezier ontstaat.

De wedstrijd van vandaag was daar een prima voorbeeld van. Spelers toonden positiviteit, karakter door onder belabberde omstandigheden door te gaan en lieten zien dat het goed uitvoeren van de door de trainer aangeleerde tactiek steeds meer gewoonte gaat worden.
En dan kan je dus even lekker met 2-1 de tegenstander naar huis sturen.

Natuurlijk , we zijn in ontwikkeling maar onze verbetenheid en positieve houding naar elkaar toe gaat uiteindelijk ons mooi en attractief voetbal opleveren.