Een bruisende start voor de selectie

Beste ZCFC-ers,

De afgelopen maanden zijn vele vrijwilligers, de technische commissie, trainers, mopperploeg en bestuur, erg druk bezig geweest er alles aan te doen om bruisend start van het nieuw seizoen voor elkaar te krijgen. Trots dat er in korte tijd enorm veel gedaan is.Maar liefst 22 nieuwe spelers voor de selectie met wat oude bekenden en nieuwe gezichten, uniek in het bestaan van ZCFC en het belooft veel voor dit seizoen. Een belangrijke mijlpaal is de toevoeging van een nieuwe sponsor voor de selectie. Veel dank aan Erik Verheijen, onze hoofd Jeugd Opleiding die als ultieme matchmaker heeft opgetreden.

Met trots hebben wij vandaag mogen aankondigen dat naast de vrienden van ZCFC, nu ook Thermo4U de komende 3 jaar zich heeft verbonden aan onze selectie.

Als onderdeel van de 3-jarige overeenkomst zullen daarnaast alle 45 spelers van het eerste en tweede elftal door middel van speciale thermobeelden gescand worden op toekomstige en bestaande blessures. Thermo4U kan door middel van een speciale camera (dreigende) overbelasting van het lichaam waarnemen om zo blessures te voorkomen. Dit concept is uniek in Nederland en is al ingezet voor o.a. het eerste team van AZ, FC Marlène (eredivisie zaalvoetbal), KZ (eredivisie korfbal) en voor profvoetballer Anwar El Ghazi (Aston Villa /OSC Lille en ex-Ajax). Ook zal Thermo4U niet alleen haar diensten voor de selectie, maar voor alle leden van ZCFC aanbieden, zodat iedereen optimaal en blessurevrij kan voetballen. Hierover later meer.

De Vrienden van ZCFC zijn al jarenlang verbonden aan de club en hebben de afgelopen seizoenen met een gezamenlijk logo als groepssponsor op het shirt van ZCFC gestaan. Voordat wij het gesprek met Thermo4U zijn aangegaan, is het bestuur met hen rond de tafel gaan zitten of een combinatie mogelijk en gewenst zou zijn. Met een hele mooie uitkomst en een uniek tenue als gevolg. Ook zij blijven de komende jaren aan ZCFC verbonden en hebben een prominente plaats op het shirt gekregen.

Mario Kooi kon er helaas vandaag niet bij zijn, maar vandaag aanwezig namens de sponsors: Jeroen Wester, Ralph van der Horst (Sports Performance/Thermo4U), Marcel Schaap van OM Bouwgroep, Dirk Slootweg van Klaas Vis, Gert Hartog van SKEG BV en Arnold Hendriks van Van Dalsem elektrotechniek.

Een bijzonder woord van dank voor deze sponsors!