Dit is een ode aan een geweldige ploeg Zetters. Jan, Bert, Harry, Frank, Ron, Dennis en Hans hebben vandaag (vlak voor de verschrikkelijke blizzard/sneeuwstorm…) het terrasdak afgemaakt. Martin moest helaas tandenknarsend thuiszitten, maar ook veel dank aan hem. 109 vierkante meter terrasoverkapping, gemaakt van duurzaam Douglas hout, een plaatje… Diepe buiging aan deze groep die dit in razend tempo hebben gerealiseerd. Een veel dank aan het kernteam van de mopperploeg (Jan W, Hans en Leen) die op de doordeweekse dagen de voorbereidingen hebben gedaan.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid ZCFC.

Ik Accepteer

De oranje stoelen en houten tafels (gefinancierd door de club van 100) zijn ook besteld, de buitenspeakers zijn gearriveerd en ook de 4 terras heaters staan klaar voor gebruik.

Geen terras zonder een BBQ en ook daar mooi nieuws: Bas Keijzer (Sponsor Stacon Bouw) heeft aangeboden deze samen met Frank van den Dongen (Sponsor FVDD Timmerwerken) te gaan metselen (hieronder een impressie).

De (sfeer)verlichting gaat ook worden aangelegd: Arnold Hendriks (onze sponsor VDE) heeft aangeboden deze te gaan verzorgen. Geweldig om te zien dat ondanks deze moeilijke tijden en beperkingen vanwege Corona, deze groep ZCFC-ers juist nu er de schouders onder zet.

Nu is het wachten op de eerstvolgende gelegenheid dat het weer kan en mag, maar alles is er klaar voor! Kunnen niet wachten om weer tegen een balletje aan te kunnen trappen en de lucht van verschraald bier en bitterballen te kunnen opsnuiven.