Na de Algemene Ledenvergadering van 28 september, heeft het bestuur nog even kort de koppen bij elkaar gestoken. Onderwerp van gesprek uiteraard de aangekondigde maatregelen (o.a. kantine & terras voor 3 weken dicht), de impact op de club, maar ook een stevige blik op de toekomst. De verwachting is dat Corona nog lang impact zal hebben de komende maanden, geen plezierig vooruitzicht. Maar ieder nadeel heeft z’n voordeel…

De huidige overkapping heeft ervoor gezorgd dat de kantine minder druk bezet was, naleving van de 1,5 meter beter is te realiseren en het vooral gezellig buiten was! Juist nu is het belangrijk om -zodra het weer kan- de ruimte te zoeken en gezelligheid te blijven bieden. Het bestuur heeft daarom besloten om….. (rappappaaa zou Ome Willem zeggen*)…….

De huidige terrasoverkapping uit te breiden over bijna het hele terras (niet alleen A-veld, maar ook richting C-veld), extra heaters aan te schaffen en een BBQ te gaan metselen. Vergunning is inmiddels aangevraagd, deze week gaat de bouwploeg aan de slag om de planning te maken. Een behoorlijke klus, maar wij hopen dat we -zodra het weer kan, zowel binnen als buiten- de typische ZCFC-gezelligheid te kunnen blijven bieden, ondanks deze bijzondere en bizarre tijden.  We zullen jullie op de hoogte houden van de voortgang!

Namens het bestuur

Martijn Jonker & Dirk Slootweg

*Voor de jongeren onder ons…. De film van Ome Willem was in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw, een legendarisch TV-figuur en held voor vele kinderen. Samen met de Plasgeitenbreiers, de Grote Grijze Geitenbreier Harry Bannink, Teun, Toon en August, zorgden zij wekelijks voor veel plezier en meezingers zoals: “Deze vuist op deze vuist” en uiteraard “Lust je ook een broodje…”. Jullie bestuurders zijn er groot mee geworden…..