Hoi iedereen,

Ik ben Sven Gerritsen en ben 7 jaar oud.
Sven GerritsenIk speel in de jo9-1 en sta het liefst op doel of in de spits. Vandaag was ik pupil van de week.
Op de club aangekomen werd ik ontvangen door Lisanne en kreeg ik een mooie bal waarop alle spelers hun handtekening op gingen zetten.
Ik mocht mee naar de kleedkamer daar hadden ze een lekker muziekje op gezet, na het omkleden gingen we het veld op voor een warming-up ik ging ook mee doen met de warming-up maar vond het wel heel zwaar. Daarna ging ik met Erno vreugenhil even over schieten en trucjes doen mocht zelfs nog even de keeper inschieten. Toen de wedstrijd begon mocht ik de aftrap nemen en naar het doel van de tegenstander rennen om een mooi doelpunt temaken.
Ik heb het heel erg leuk gehad en wil de trainers en de spelers hiervoor bedanken.

Groetjes Sven Gerritsen