“Voelt als een warme start”: Strandtraining ZCFC – 5 januari 2019

Ondanks de gure wind uit het noordwesten, was de strandtraining van ZCFC weer een groot succes.
Naar verluid was het voor het 17e jaar dat jeugdige spelers met hun trainers vol enthousiasme het mulle zand van Castricum betraden, om daar op ludiek- sportieve wijze samen het nieuwe jaar in te luiden. De Ministars deden voor het 2e jaar mee en hadden tussen twee grote bulten zand, uit de wind hun eigen plekje gevonden om te proeven en te genieten van deze prachtige traditie.
Enkele ouders trotseerden de kou om naar hun spelende kroost te blijven kijken. Anderen zochten hun toevlucht in de warmte van de in kerstsfeer ingerichte nabijgelegen strandtent.

Voldaan, met koude vingers en tenen en zand in sokken en haren, heeft de gehele schare bij de Johanna´s Hof nog genoten van een supervette pannenkoek met stroop en poedersuiker. Ouders kwamen bijeen in de bar bezijden de ´Oude Stal´ voor een (warm) drankje om daar goede voornemens voor het nieuwe jaar met elkaar te delen.
Mede dankzij onze sponsor Bootsman Glijlagers wordt dit jaarlijkse festijn mogelijk gemaakt. Dank aan de sponsor en iedereen die aan dit evenement heeft bijgedragen!

Het jeugdbestuur ZCFC