Als een van de eerste voetbalclubs in de Zaanstreek, had ZCFC een eigen G-team. Een plezier om al flink wat jaren deze mannen op de velden te mogen aanschouwen en na afloop het wel en wee van de wedstrijd aan te mogen horen.

ZCFC draagt de gehandicaptensport een warm hart toe, juist nu. ZCFC is er voor iedereen. Jong, oud, met en zonder handicap. Iedereen moet kunnen sporten, niemand mag buiten spel staan. Daarom ondersteunen wij het gehandicaptenfonds.
Help daarom mee om  de gehandicaptensport een warm hart toe te dragen en tegelijk ons eigen G-elftal te ondersteunen. Van elke donatie gaat 50% naar ons eigen G-team!

Hoe kan ik doneren?
Via de onderstaande QR code kun je heel makkelijk een donatie maken. Richt de camera van je smartphone of tablet op de QR-code en scan de code door op de camera-knop te drukken. Probeer je smartphone goed stil te houden en pas te drukken als de QR-code goed zichtbaar is (de camera moet scherpstellen op de QR-code).

Nu verschijnt de link waar de QR-code naar verwijst in je scherm. Klik op je link om er direct naartoe te gaan. Je kunt nu zelf kiezen welk bedrag je wilt doneren en hoe je het bedrag wilt overmaken (tikkie, IDEAL, machtiging, etc.)

Alvast veel dank namens de gehandicaptensport en ons eigen G-team!