Zoals recent meerdere malen helaas is gebleken, is het cruciaal om te weten hoe te handelen bij bijvoorbeeld hartfalen. Omstanders die weten hoe zij om moeten gaan met bijvoorbeeld een AED of wanneer zijn met reanimeren moeten starten, is letterlijk van levensbelang. Ook bij ZCFC hebben wij al enige jaren een AED (Automatische Externe Defibrillator) in het wedstrijd secretariaat hangen. Maar hoe moet je hiermee omgaan in geval van een calamiteit? Gelukkig hebben wij binnen de ZCFC-gelederen de juiste expertise in huis en zijn wij vanuit het bestuur enorm blij dat de ZCFC sponsor Op & Top BHV (Wim Schipper) de komende weken diverse trainingen zal gaan verzorgen: Reanimatie, hoe om te gaan met de AED en het verlenen van eerste hulp bij sportletsels.

Top-BHVVerdeeld over een aantal weken zullen Wim en zijn team speciaal voor de ZCFC-ers in het clubhuis met groepen van maximaal 12 personen deze onderwerpen behandelen. Na afloop ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname. Wees wel tijdig met inschrijven, vol=vol.

Wil je hieraan deelnemen, stuur dan een mail met je naam, geboortedatum en datum van voorkeur naar martijnjonker@zcfc.nl

 

De volgende data zijn beschikbaar:

  • vrijdag 24-11 van 19.00 uur tot 21.30 uur  – Reanimatie/AED
  • vrijdag 08-12 van 19.00 uur tot 21.30 uur  – Reanimatie/AED
  • vrijdag 15-12 van 19.00 uur tot 21.30 uur  – Reanimatie/AED*
  • dinsdag 16-01 van 19.00 uur tot 21.00 uur  – Sportletsels
  • dinsdag 23-01 van 19.00 uur tot 21.00 uur  – Sportletsels
  • dinsdag 30-01 van 19.00 uur tot 21.00 uur  – Sportletsels*

* (Optioneel, alleen bij overschrijving aantal deelnemers op 24/11 en 08/12)

Kijk ook eens op de webshop van Op & Top BHV: van verbanddoos tot zaklamp!

Namens het bestuur

Martijn Jonker & Dirk Slootweg

Over Op & Top BHV
Op & Top BHV is een bedrijf dat voornamelijk in de Randstad werkzaam is. We zijn er op gericht om medewerkers van onze opdrachtgevers bewust te maken van eventuele risico’s die zij in hun werk tegen kunnen komen of situaties waarin direct handelen noodzakelijk is. We willen dat iedereen goed voorbereid is op zijn BHV taak. Vandaar dat we graag met onze opdrachtgevers in gesprek gaan om zoveel mogelijk op maat te kunnen aanbieden.

Door de diverse trainingen die we geven en door het continu zelf volgen van opleidingen en bijscholing beschikken wij over een brede kennis op het BHV vakgebied.

voor meer informatie: www.opentopbhv.nl