Een verkeerde beoordeling van de scheidsrechter bij een stand 2-2 bezorgde vlak na de rust Amstelveen de overwinning. Een overtreding even buiten het strafschopgebied en een speler van Amstelveen die in het strafschopgebied viel, was ten onrechte volgens de scheidsrechter een penalty waarna de 3-2 eindstand op het scorebord verscheen.

Voor de rust wist een sterker Amstelveen al na 15 minuten de 1-0 te bereiken na een fraaie solo van de nr. 11, die niet door de verdediging werd gestuit. Het was geen fraai duel, wel spannend met vele gevechten en voor rust een wat sterker Amstelveen. ZCFC toonde veerkracht. Brian kreeg de bal op maat aangespeeld en het werd 1-1 en Ruben zorgde zelfs voor de 1-2 na goed doorzetten op links. Vlak voor rust werd het  2-2 nadat een vrije trap door Amstelveen in de rechter bovenhoek werd gekruld. En het werd 2-3 omdat nu eenmaal de scheidsrechter beslist na de beruchte penalty.

Geen fraaie combinaties, maar een grote inzet van ZCFC (met nog steeds overigens veel geblesseerden)  maakte van de 2e helft een boeiend kijkspel. Amstelveen ging de hele wedstrijd slecht met de kansen om maar wist verdedigend stand te houden ook toen ZCFC in de laatste minuten een geweldig offensief startte. Helaas rolde de 3-3 niet tussen de touwen, al was dat wel verdiend geweest

ZCFC speelde met Remco van Dijk op doel en achter Rutger de Vos, Tom Cornelisse, Maurice Stor, en Hiddo Haanstra, en midden Quint Rempt, Jesse Haanstra en Jacco Munsscher, voor Ruben Wooldrik(60 min. Oscar Koolmees), Brian Meijer en Jesse Knibbe. In de laatste vijf minuten viel ook Jordan Butter in.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid ZCFC.
Ik Accepteer