Aanmelden als lid? Klik hier

Save the date: Maandag 26 september 2022 om 19:30 uur Algemene Ledenvergadering (ALV) ZCFC!

Op maandag 26 september 2022 zal om 19.30 uur de jaarlijkse Algemene ledenvergadering (ALV) plaatsvinden in ons clubgebouw De Inzet op sportpark De Kalverhoek. Tijdens deze vergadering zullen we de stukken over het afgelopen seizoen bespreken, de jaarcijfers bespreken en een korte blik werpen op de lopende begroting. Veel ruimte zal er zijn voor de eerder aangekondigde plannen rondom het verbouwen en verduurzamen van de kantine en de kleedkamers (https://zcfc.nl/help-mee-en-bouw-aan-de-toekomst-van-zcfc/). Zet de datum alvast in je agenda, we hebben je mening/input hard nodig! Ook hier: help mee en bouw aan de toekomst van ZCFC.

In de komende weken zullen de agenda en de stukken worden gedeeld via de website. De Ledenvergadering is alleen toegankelijk voor leden van de vereniging. Wij hopen je ook dit jaar weer op de jaarvergadering te mogen ontmoeten.

De vergadering zal in het clubgebouw kunnen plaatsvinden. De uitnodiging zal naast deze aankondiging, ook nog per email worden verstuurd.

De agenda zal uiterlijk twee weken voorafgaand aan de ALV op de website www.zcfc.nl worden gepubliceerd.

2022-08-20T23:20:43+02:00
Ga naar de bovenkant