Na uitgebreid overleg tussen de technische commissie en het dagelijks bestuur van ZCFC is besloten de samenwerking met de hoofdtrainer Mark Vis na de winterstop te beëindigen. Een lastige beslissing die wij enerzijds betreuren maar anderzijds wel noodzakelijk vinden voor het resterende seizoen.

Het afgelopen jaar is de club druk bezig geweest om de A- selectie van ZCFC zowel kwalitatief als kwantitatief te versterken om daarmee de ambities van de club verder te verwezenlijken. Voor het seizoen 2018/2019 zijn er 22 nieuwe spelers toegevoegd aan de volledige selectie, iets om trots op te zijn, maar daarnaast een lastige opgave om dit succesvol te laten verlopen.

Dit vraagt veel van de spelers, technische staf en de trainer. Aan het begin van het seizoen is er alles aan gedaan deze groep als geheel te laten excelleren, helaas is dit niet op alle fronten succesvol gelukt. De technische commissie en het hoofdbestuur zijn daarom van mening dat er een aantal zaken moeten veranderen om tot een hechtere A-selectie (1&2) te komen en dat tot solide resultaten voor de rest van het seizoen zal leiden. Onderdeel van deze beslissing is het beëindigen van de samenwerking met Mark Vis.

Wij willen Mark bedanken voor zijn inzet, bevlogenheid en passie en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière als hoofdtrainer.

Namens het bestuur

Dirk Slootweg & Martijn Jonker