Voetbal is de mooiste sport van Nederland en is voor iedereen. Of je nou in de F5, A2, Oranje of het veteranenteam voetbalt. En of je nou terreinknecht, scheidsrechter, G-voetballer, trainer of pupil bent. Samen zijn we het voetbal, en dat laat het filmpje ‘Samen’ aan heel Nederland zien.

‘Samen’ is een collectieve liefdesverklaring aan het voetbal. Het is de eerste film in een serie filmpjes ‘Doe mee’. Met deze serie laat heel voetballend Nederland zien dat we houden van de sport, dat voetbal van en voor iedereen is en dat voetbal het grootste sociale netwerk van Nederland is. Samen zijn we het voetbal. En samen zorgen we ervoor dat voetbal de mooiste sport van Nederland blijft.

Doe ook mee!
Vind je voetbal ook de mooiste sport van Nederland? Doe mee! Deel het filmpje op Facebook en Twitter, en laat via #DoeMee weten hoe jij voetbal beleeft.

Winactie
Door het filmpje te delen op Facebook en je mailadres achter te laten maak je kans op een gesigneerd Oranjeshirt of 5 x 4 kaarten, inclusief consumptie in het OnsOranjePark voor de wedstrijd Nederland – Ecuador op zaterdag 17 mei in de Amsterdam ArenA. Ook door het filmpje te delen op Twitter met #DoeMee maak je kans op deze prijzen.

Meer informatie over de serie ‘Doe mee’ is te vinden op www.knvb.nl/doemee.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid ZCFC.
Ik Accepteer