In de rubriek mag ik even voorstellen, wordt deze keer geen speler, maar trainer Maikel de Vries aan u voor gesteld
Maikel  is 36 jaar, timmerman van beroep en woonachtig in Purmerend.
Maikel de Vries heeft een grillige voetbalcarrier achter de rug, hij begon in de jeugd bij KBV in Amsterdam, heeft er tot de A junioren gespeeld en verkaste daarna naar Herenmark, waar hij tot het tweede elftal reikte, wat speelde in de reserve hoofdklasse.
Op de leeftijd van 23 jaar, stopte hij met veldvoetbal, vanwege gezinsuitbreiding en stapte over naar de zaal, zodat hij zich meer kon focussen op zijn rol als vader. Maikel kon het voetbal niet loslaten en ging op een lager niveau spelen bij Purmersteijn in het zesde elftal, waar hij speelde met Jeroen Koomen en deze Jeroen heeft later een belangrijke rol gespeeld in zijn komst naar ZCFC.
In het zesde elftal van Purmersteijn moet hij toch indruk gemaakt hebben, want hij werd op 34 jarige leeftijd gevraagd, om reserve keeper te worden bij het eerste elftal en daarna begon voor Maikel het succesverhaal.
Met genoemd elftal, werd hij kampioen, won de districtsbeker en werd sportploeg van het jaar.
Op zijn hoogtepunt stopte Maikel met voetbal en ging zich richten op het vak van trainer.
Via zijn voetbalmaat Jeroen Koomen, werd hij op het spoor gezet van ZCFC, dat op zoek was naar een trainer voor het tweede elftal.
Maikel heeft het naar zijn zin bij ZCFC, hij weet zich er welkom en het voelt voor hem als een warm bad.
Hij verwacht, dat ZCFC kampioen gaat worden en promoveren naar de derde klasse en verder wil hij een bijdrage leveren aan een hechte band tussen het eerste en tweede van ZCFC.