Rutger de VosVoordat ik Rutger de Vos aan u  voorstellen, moet ik even iets rechtzetten. In mijn interview met Jeffrey Ridder, heb ik met zijn naam lopen goochelen. Voor de goede orde, zijn naam naam is Jeffrey dus geen Jeffry, of Jefferey.
Rutger de Vos, 19 jaar oud, woonachtig in Oostzaan, rookie van ZCFC, heeft nu al laten zien, dat hij zich kan meten met de grote jongens.
Naast zijn studie beweging en wetenschappen aan de VU in Amsterdam, is hij ook pizzakoerier.
Rutger is begonnen bij OFC in de E en is toen hij  tweede jaar B was, overgestapt naar ZCFC, omdat hij graag met zijn vriend Jesse Knibbe wilde voetballen, die hij leerde kennen op het Blaise Pascal.
Nadat hij een jaar in de A1 had gepeeld, ging hij terug naar OFC, om vervolgens weer terug te keren naar Z. Dit had alles te maken met de terugkeer van Jesse in de selectie en het werk van een prominente ZCFC er achter de schermen.
Het mooiste moment tot nu toe: het kampioenschap met de B1 van OFC.
Zijn favoriete plek in het elftal: centraal achterin. Rutger heeft het voordeel, dat hij een allround verdediger is en overal ingezet kan worden.
Dat Rutger bij ZCFC is gaan spelen, is eigenlijk al verteld in bovengenoemd gedeelte: voornamelijk om met zijn vriend Jesse in een elftal te voetballen.
Rutger vindt het gezellig bij ZCFC, proeft een goede sfeer en heeft nog voldoende energie over voor de derde helft.
Dit jaar, verwacht Rutger, een periode en meestrijden bij de bovenste 4. Wat Rutger zelf betreft: een vaste basisplaats veroveren in 1.