ZCFC mocht zich dit jaar verheugen in de komst van 22 nieuwe spelers. Veel van deze spelers hadden al een ZCFC verleden, maar er hebben zich ook spelers gemeld, die voor de achterban volkomen onbekend zijn. Deze spelers wil ik graag aan u voorstellen

De eerst speler die we aan u voorstellen is: Tom Cornelissen. Tom heeft zich in de korte periode die hij bij Z speelt laten zien als een echte team speler, een waar ZCFC  nog veel plezier aan kan beleven. Tom werkt in het dagelijks leven in de horeca bij de Heineken bar op Schiphol.

Hij is zijn voetballoopbaan begonnen bij KFC tot aan de C, daarna maakte hij de overstap naar SVA, totdat hij dit jaar naar Z verkaste, door toedoen van zijn vriend Miel Honig.

Het mooiste moment in zijn voetballoopbaan tot nu toe is : een toernooi met de F van KFC bij Ajax. Tom speelt het liefst als centrale verdediger. Wat heeft Tom bewogen om naar ZCFC te komen: de positieve geluiden van de oud spelers van KFC Jens en Jacco betreffende onze club en de eerder genoemde komst van Miel Honig. Wat Tom is opgevallen bij Z : de gezelligheid en de serieuze benadering van het voetbal. En als laatste verwacht hij: een plaats in het linker rijtje en een periode.

De tweede speler die wij aan u voorstellen is: Erno Vreugdenhil. Erno dartelt rond bij Z alsof hij nooit is weggeweest. Erno werkt in een sportschool en heeft zijn eigen massagepraktijk. Hij heeft in de jeugd bij KFC tot de C en bij Z tot de A gespeeld, voordat hij de overstap maakte naar PSZ. Het mooiste moment in zijn voetballoopbaan is: een korte stage bij Ajax. Zijn favoriete plaats in het elftal is: linksbuiten.

De reden dat Arno de overstap naar Z heeft gemaakt: was het dreigende faillissement van PSZ.  Erno overwoog te stoppen maar gelukkig kwam ZCFC voorbij. Zijn eerste indruk van ZCFC is: de gezelligheid, gemotiveerde fanatieke spelers en een leuke achterban. Erno verwacht dit jaar, veel gezelligheid, goede sportieve prestaties, bij de top vier te eindigen en misschien een periode.