Deze keer willen we Wycher Lens aan u voorstellen. Wycher is 27 jaren jong, woont in Krommenie en is fysiotherapeut in het praktijkcentrum het Kalf.
Hij heeft als kind van de club, de overstap gemaakt naar KFC en is na 10 jaar teruggekeerd in de moederschoot.
Wycher is zoals gemeld begonnen bij ZCFC in de F. Nadat hij een jaar in de C had gespeeld, maakte hij de overstap naar KFC. Na  de A en B junioren, heeft hij in de selectie van KFC, wisselend in het eerste en tweede gespeeld. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor de zaterdagafdeling van eerder genoemde club.
Het mooiste moment uit zijn voetballoopbaan: het kampioenschap met de C1 van KFC in de hoofdklasse en promotie met de B1 naar de tweede divisie landelijk.
Wycher zijn favoriete plek in het elftal: spelen op de flanken, zowel rechts als links.
Meerdere keren is Wycher gevraagd om weer voor ZCFC te gaan spelen. Uiteindelijk is hij gezwicht, mede door toedoen van zijn oud ploeggenoot Jeroen Hendriks.
Wycher voelt zich thuis bij Z, hij proeft er warmte en een goede sfeer.
Hij verwacht dit jaar kampioen te worden met het tweede. Daar Wycher wegens studie en werk, niet alle trainingen kan meemaken heeft hij er begrip voor dat hij in 2 speelt, alhoewel hij stiekem hoopt dat Mark Vis toch nog eens een beroep op hem gaat doen.