Onder het fraaie terras kropen de dames van Zet, het tweede van Zet en andere trouwe supporters bij de terrasverwarmers bijeen omdat nu eenmaal Corona ons uit het clubhuis jaagt. Zij konden zich vermaken met ons eerste dat een keurige 4-0 overwinning boekte op het Haarlemse HYS. En als zij even de blik naar rechts wenden, konden zij de veteranen zien worstelen op ons enige echte grasveld naar een keurige 2-0 overwinning. En op het enige veld meteen eigen ZCFCverlichting wist ons derde team met voormalige ZCFC-toppers een 1-1 gelijkspel uit het vuur te slepen. Ons tweede was goed gemutst en dat was ook te horen. Wat wil je na een klinkende 7-0 overwinning tegen WVHEDW 6. Maar het hoofdmenu is toch ons eerste, en het smaakte na een 4-0 overwinning.

Vooral het 3e doelpunt van Sebastiaan was een fraaie goal, al was de altijd snelle Tom met een mooie schuiver in de hoek de man die de score opende. Vader Blees glom van trots toen zijn zoon, de nieuwe linksback van Zet de twee nul aantekende. Natuurlijk scoorde ook Jeroen, en hij is daarmee onze natuurlijke topscorer. Er had meer ingezeten want HYS bakte er weinig van, en schoot zelfs een penalty hoog over. Maar wat telt is de overwinning.

Het kon niet op vandaag. Want daarna konden de aanwezigen zich om half vijf nog vermaken met onze spelers van onder 19 en 18.

PT