Hoi ik ben Tim Simonse en ik was pupil van de week. Eerst ging ik naar de bestuurskamer samen met het beste team van ZCFC en de trainers. Er werd overlegd wie op welke positie speelde en wat de tactiek werd. Ze vroegen aan mij hoe oud ik ben (8) en of ik een wedstrijd had gespeeld vandaag (ja, met de JO 9-2. We hadden net aan verloren maar ik had wel een hattrick gescoord). Ook kreeg ik een echte pupil van de week bal!

Daarna mocht ik lekker patat eten en een fristi drinken.
Al snel begonnen we met de warming-up. Dat vond ik heel leuk, eigenlijk wel het leukste. Eerst moest ik een heel rondje om het veld rennen en allemaal oefeningen doen. Mijn favoriete onderdeel was aan het eind, toen ging ik met een paar spelers over schieten.
Na de warming-up mocht ik mee naar de kleedkamer. Toen ging de trainer nog meer vertellen over de wedstrijd en aan het eind gingen de spelers heel hard schreeuwen omdat iedereen wilde winnen.
Toen mocht ik de aftrap nemen. Ik dribbelde langs alle spelers maar schoot per ongeluk mis! Gelukkig schoot de keeper expres nog een keer naar mij zodat ik toch een mooie goal kon maken.
Daarna mocht ik de wedstrijd kijken in de dug-out.

Ik vond het heeeeel leuk! De spelers waren heel goed en ze waren heel lief voor mij.