Yes, vandaag was ik, Silvijn, pupil van de week. Dat kwam goed uit, want volgende week spelen wij met JO11-1 tegen Hercules. Daar kunnen we steeds niet van winnen, dus ik heb extra goed opgelet vandaag! Coach Raymond, ik ben er klaar voor om vanuit mijn plek op het middenveld goede assists te geven en aan te vallen!

Voor de wedstrijd was ik bij de teambespreking in de bestuurskamer. Alle posities en de tactiek werden besproken. Ik kreeg een de pupil van de week bal, daar ben ik heel blij mee, want hij is lekker hard! En ik kreeg een lekker patatje!
Ik nam ook nog een kijkje in de kleedkamer van ZCFC1 en daarna startte de warming up. Het leukste van de warming up vond ik toen we nog gingen overspelen.
Het was inmiddels half 3 en de wedstrijd ging starten. Maar voordat ik de aftrap mocht doen was iedereen nog 1 minuut stil. Een vader van een teamlid van de tegenpartij was overleden en daar stond iedereen bij stil. Een mooi gebaar! De aftrap ging gelukkig goed, ik heb gescoord! Daarna heb ik de hele wedstrijd vanuit de dugout gekeken. ZCFC 1 was goed en veel aan de bal, maar helaas heb ze toch met 0-3 verloren van Kolping boys uit Alkmaar. Er werd steeds gescoord nadat het spel was stilgelegd.

Na afloop van de wedstrijd stond zanger Benjamin al luidkeels te zingen en liep ik nog even mee naar de kleedkamer.
ZCFC 1, bedankt voor deze leuke middag!