Met ingang van het nieuwe seizoen zal Patrick Huisman de nieuwe hoofdtrainer van de selectie van ZCFC zijn. Damiën Prinsen schuift door vanuit de JO19 en zal Patrick assisteren bij de selectie en de rol van trainer van het 2e elftal op zich nemen. Patrick en Damiën nemen in het nieuwe seizoen hiermee de taken over van Willem Zeijlmans en Maikel de Vries.

De voetbaltechnische commissie -bestaande uit Ron Karreman en Arnold Hendriks- heeft de afgelopen weken diverse gesprekken met potentiële kandidaten gevoerd, waarbij de groei van de vereniging, de doorstroom van de jeugd en de ambities voor de komende jaren centraal stonden.

Patrick is eerder als hoofdtrainer actief geweest bij FC Zaandam, de Westfriezen en Sporting Krommenie, Damiën heeft de afgelopen jaren meerdere jeugdteams bij ZCFC begeleid en zal vanuit de JO19 meegroeien met de jeugdspelers die naar de selectie zullen overgaan.

De voetbaltechnische commissie en het bestuur zijn zeer verheugd dat we Patrick en Damiën hebben kunnen vastleggen. Hun enthousiasme, betrokkenheid, ervaring en voetbalvisie passen perfect bij de groei en ambities van het Zaans Oranje waarin het spelen van attractief voetbal, prestaties en verbondenheid met de club centraal staan.