Oranje Leeuwen

Zaterdag 29 september was er weer een en al drukte op het trainingsveld. De jongste telgen van de club oftewel de Oranje Leeuwen waren weer druk bezig om hun kunsten te vertonen. Eerst starten met een “kleine” warming-up om daarna met het echte werk te beginnen.

De kinderen zijn er klaar voor, dus tijd voor de eerste oefening. Dribbelen met de bal en daarna door het poortje schieten om vervolgens na poortje drie, de bal in het doel te schieten. Vol trots haalden de kinderen de bal uit het doel om het daarna nog eens te doen. Omdat dit al zo goed ging, zijn we naar de volgende oefening gegaan. De bal schieten naar de trainer, rennen door de (voetbal)ladder, de bal terug krijgen en boem DOELPUNT. Wat zijn het toch TOPPERS.
Nu nog even lekker dribbelen in een vierkant, als de trainer roept dan snel met je voet op de bal. Het is soms een beetje wiebelen, maar het is iedereen gelukt. Tijd om even te pauzeren.
De limonade is op en nu het leukste van de hele training; Partijtje!!!!!!
Hoewel dit soms nog een beetje wennen is, want ja van wie mag ik nu wel de bal afpakken en van wie niet? En hoe zit het nou als de bal over de lijn is? Ook dit gaat steeds beter en daardoor is er toch drie keer gescoord.
Inmiddels zijn er al 7 toppers die elke zaterdag op het trainingsveld staan. Ik heb weer genoten van het enthousiasme en de lol die deze Oranje Leeuwen hebben en hopelijk zijn er straks nog veel meer van deze toppers. Er kunnen er natuurlijk nog veel meer bij.

Gr,
Een troste trainster