Langzamerhand begint dit ook echt een Team te worden.De tweede bekerwedstrijd was geen gemakkelijke uitdaging voor jongens die net twee weken in training zijn. Ook de trainer is natuurlijk nog aan het uitzoeken en probeert tijdens de bekerwedstrijden alles om uiteindelijk tot een team te komen waar spelers op posities gaan spelen welke in belang van het team is. Is best lastig voor de spelers, wennen aan positie, wennen aan de visie van het altijd vooruit willen voetballen.

De trainingen zijn vooral bedoeld om jezelf te kunnen ontwikkelen door veel aandacht voor het verbeteren van voet en traptechniek, mobiliteit, en positieve agressie. Duels aangaan, de bal willen hebben en positioneel gaan voetballen.

Compliment is zeker op zijn plaats voor de geweldige inzet die zaterdag 90 minuten werd getaleerd. Knap gedaan mannen.  Er wordt steeds meer zichtbaar qua opvatting, positiespel en het voor elkaar willen gaan. Af en toe echt goed samenspel en  tevens het begrijpen van wat je positie van je eist ziet er hoopgevend uit.

Dit team verdient een volledige begeleiding.

Daar over gesproken: Wij zoeken een vaste grensrechter en een assistent/leider welke de trainer tijdens wedstrijddagen kan ondersteunen. Mag vanuit de oudersgroep maar mag natuurlijk ook vanuit ZCFC zelf of daarbuiten. Stuur even een mail naar de trainer via verheijen.erik@gmail.com voor nadere info

Erik Verheijen