Het mag wat ons trainers betreft niet aan de aandacht ontsnappen dat op moment van schrijven het 1e team van Onder 17 jongens in hele goede vorm is. In februari is de nieuwe halve competitie begonnen, nu 6 wedstrijden gespeeld en 6 wedstrijden gewonnen met een prima doelpuntensaldo brengt de ploeg aan kop van de competitie.

De spelers hebben best een bijzondere periode achter de rug. Een trainerswisseling die ook zeker een tijd van gewenning nodig had. Andere manier van trainen, andere vormen, andere accenten, andere trainersbenadering en ook wat meer afspraken gemaakt tussen spelers en technische staf welke nagekomen dienen te worden.

Plezier in het voetbal staat voorop, hoe mooi is het als jij zelf de ontwikkeling waarneemt, je als speler ontwikkelt, de ploeggenoten ontwikkelen  en je dus als gevolg daarvan mooie resultaten gaat boeken.
Een compliment voor de spelers die deze voor hen nieuwe aanpak goed oppikken.  Probeer dit ook vast te houden. Blijf gedreven, besef dat 2x trainen in de week je helpt in het beter worden als speler, probeer het voetbal ook een plaats te geven.

 

School is altijd nummer één, daarnaast hopen wij dat voetbal trainen en spelen de leukste vorm van ontspanning is. Lekker bewegen, werken aan het ontwikkelen van alles wat nodig is om het beste in jezelf naar boven te halen. Natuurlijk is het spelen van FIFA en dergelijke ook leuk, begrijpen wij zeker. Maar het zorgt niet voor de zo belangrijke beweging. ZCFC is dus de plaats waar je nu juist lekker aan jezelf mag en kan komen werken. Benut die kans dus vooral.

 

Wij met zijn allen gaan er dus alles aan doen om deze competitie gedenkwaardig te maken. Wie weet wat het ons gaat brengen.

O ja, publiek is natuurlijk meer dan welkom, steun onze mannen op naar ……..

 

EV/RD/AA