Twee defensieve fouten bepaalden de uitslag. Op een zeer winderig en moeilijk te bespelen kunstgrasveld van Reiger Boys verloor ZCFC met 3-2 en waren deze defensieve fouten in de 1e helft doorslaggevend.  ZCFC was absoluut niet de mindere ploeg, maar het lukte niet echt tot combinaties te komen. Zeker, de wind was daar debet aan, maar slordigheden, verkeerd begrepen passes, het leidde tot een nederlaag die niet nodig was.

Reiger Boys kreeg verder geen enkele kans maar benutte de twee fouten van Zet direct en het werd dus 2-0. Helaas lukte het Jesse niet de 2-1 te maken toen hij in de 40 minuut alleen voor de keeper verscheen.  De 2e helft werd het nog meer hots-knots voetbal, mee veroorzaakt door de harde wind. ZCFC wilde wel, maar veel lukte er niet. Toen Reiger Boys na een goed uitgevoerde counter 3-0 liet aantekenen, leek de wedstrijd gespeeld. Maar ZCFC wist door Jesse Knibbe(73e minuut) nog terug te komen maar de 3-2 van Marouane kwam in de 90e minuut te laat voor een slotoffensief. Er kwam nog een rode kaart voor ZCFC, waarom was niet duidelijk, want de op zich goed leidende scheidsrechter floot op laatst zo vaak dat soms niet duidelijk was waarom hij floot.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid ZCFC.
Ik Accepteer

ZCFC speelde met Remco van Dijk op doel, achter Jasper Breedijk, Hein Koster, Joël Silooy, en Rutger de Vos, midden Miel Honig, Björn Keetbaas en Maruan Abrihaimi, en voor Erno Vreugdenhil, Jesse Knibbe, en Jens Winkel. Erno viel uit, Marijn Esmanviel in. Ook Tom Corenlissen viel in voor Joël, en kreeg in de laatste minuten nog rood.

Er is nog wel troost voor ZCFC: ons 2e won met maar liefst 5-1 van medekoploper DZS 2. Op naar het kampioenschap!!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid ZCFC.
Ik Accepteer