Hallo ZCFC’ers,

Mijn naam is Nina Geerlings, ik ben 6 jaar oud en speel in O7-1. Zaterdag 25 januari was mijn grote dag, ik was pupil van de week tijdens de wedstrijd van ZCFC 1 tegen JOS Watergraafsmeer 1. Mijn dag begon bij het eerste in de bestuurskamer. Dit vond ik een beetje spannend tussen de grote mannen, maar gelukkig was mijn papa mee.

Pupil van de week Nina Geerlings

Na de bespreking gingen de jongens zich omkleden waarna ik samen met de assistent trainster Lisanne mijn super mooie leren bal (die ik gekregen heb van de club) zelf laten signeren door alle spelers. Vervolgens mocht ik meedoen met de warming-up. Hier keek ik al de hele dag naar uit.
Na de warming up mocht ik nog even mee de kleedkamer in om naar de laatste bespreking te luisteren. Toen alle spelers klaar waren mocht ik voorop naast de scheidsrechter de wedstrijdbal naar de middenstip toe brengen. Nadat iedereen mij een high five had gegeven en de tos bepaalt was mocht ik de aftrap nemen en helemaal alleen op het doel van de tegenstander af en heb ik het eerste doelpunt van de wedstrijd mogen maken.
Vervolgens wilde ik geen minuut van de wedstrijd missen.

Helaas hebben “we” niet gewonnen, maar ik heb wel echt een super leuke middag gehad.
Iedereen super bedankt!

Groetjes Nina.