Traditioneel staan wij tijdens de nieuwjaarsreceptie even kort stil bij de jubilarissen van de vereniging en maken we de Werker van het Jaar van de club bekend. Deze keer wel een zeer bijzondere en zeer waardevolle groep! Erg veel waardering vanuit de leden en het bestuur voor de werkers, en jubilarissen die zich met hart en ziel inzetten voor de club.

Jubilarissen

Met recht de mannen van het eerste uur:
70 jaar lid van ZCFC: Rinus Segveld,
65 jaar lid: Jan Duijvis en Piet Klokman,
60 jaar lid: Jacob van Braam, Hans Dekker en Jelle Wiersma,

(op de foto: Rinus, Hans en Jelle)

50 jaar lid: Gert Warnink

25 jaar lid:  Jolande de waal, Daniëlle de Waal, en Jochem Beeuwkes.

De huldiging en formele benoeming van 2 bijzondere leden van verdienste: Jan en Joke Visser

Jan en Joke hebben de voorgaande seizoenen extreem veel gedaan voor het G-team. Voor vele jaren hebben Jan en Joke, samen met de andere begeleiders, het G-team op sleeptouw genomen, getraind, uitjes georganiseerd, kortom een enorme positieve bijdrage geleverd voor deze bijzonder mooie groep. Het leek het bestuur dan ook niet meer dan logisch om deze twee zeer bescheiden maar extreem bevlogen ZCFC-leden voor te dragen als lid van verdienste van ZCFC.

Werker van het jaar 2018: Willem Moreels

Met het vertrek van Jan en Joke als trainer en begeleider van het G-team, is het een hele puzzel geweest hier invulling aan te geven. En voor de trainer van het G-team is echt een bijzondere man gevonden. Met veel passie, gevoel voor emotie en plezier voor het G-team traint Willem deze kostbare en soms breekbare groep. Willem, ik kan net als naar Jan en Joke niet genoeg benadrukken hoe blij wij hier als vereniging mee zijn. Jullie snappen het: Willem is voor 2018 benoemt tot werker van het jaar van ZCFC.

Naast deze jubilarissen wilden wij ook nog even Willem Stuut bedanken. Willem heeft aangegeven voor het volgende seizoen niet meer als jeugdtrainer bij ZCFC beschikbaar te zijn, hij blijft echter verbonden aan de club op allerlei andere fronten. Willem, zeer veel dank voor je bezielende en gedreven jeugdtrainingen, zijn je zeer dankbaar!!

Samenwerking met hoofdtrainer Mark Vis na de winterstop beëindigd

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is ook bekend gemaakt dat de samenwerking tussen onze hoofdtrainer Mark Vis is beëindigd na de winterstop. Meer informatie daarover kun je lezen in dit separate bericht. Namens bestuur en Technische commissie willen wij Mark nogmaals bedanken voor zijn inzet, bevlogenheid en passie en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière als hoofdtrainer.