De afgelopen weken is er druk gewerkt aan de nieuwe wervingscampagne voor ZCFC.
Als vereniging verkeren we in de luxe positie dat we niet heel veel meer nieuwe leden kwijt kunnen, maar voor het Dames 1, VR 30+1 en voor de jongste jeugd, kunnen we nog wel wat versterking gebruiken. Aanmelden als nieuw lid kan via: https://zcfc.nl/aanmelden-als-nieuw-lid/

Beide promo’s zullen de komende weken via Facebook en Instagram worden ingezet binnen de Zaanstreek. Zeer veel dank aan eerder Mike Bloemberg en recent Rutger de Bruin voor de mooie beelden en aan de ouders en spelers die hieraan hebben meegewerkt.

Geen open dag voor de jeugd, wel de mogelijkheid om mee te trainen

Corona heeft ook een forse impact voor ZCFC, veiligheid en gezondheid staan voorop. Het Jeugdbestuur heeft daarom besloten geen open dag dit jaar te houden. Wel is er de mogelijkheid om mee te trainen. We vragen je dan wel om dit vooraf te melden via het aanmeldformulier onderaan dit bericht. De komende 2-3 weken zullen we zeker blijven doortrainen.

De campagne

Zowel de video voor de senioren als de promo voor de jeugd, dragen de waarden van de vereniging mooi uit: Prestatie, gezelligheid en plezier voor jeugd en senioren.

Nieuwe jeugdleden ontvangen of een mini-trainingsbal of een gratis trainingspak, voor senioren zijn er o.a. kaarten voor (jong) AZ.

  • Alle (jeugd)teams worden door de vereniging voorzien van tenues via het kledingfonds
  • Ieder jeugdteam beschikt over een gediplomeerde jeugdtrainer (door de vereniging aangesteld)
  • ZCFC heeft een poule van scheidsrechters/vrijwilligers die nagenoeg alle wedstrijden van arbitrage voorzien
  • Alle trainers beschikken over een VOG verklaring, daarnaast is ZCFC mede-initiator van het initiatief ‘Een veilig Sportklimaat’ van de gemeente Zaanstad en is middels een vertrouwenspersoon hierbij aangesloten.
  • De club beschikt over een eigen bus (9 personen) die op de wedstrijddagen voor ons G-team zal worden ingezet en op de andere dagen voor de andere teams

Senioren promo

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid ZCFC.

Ik Accepteer

Jeugd Promo

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid ZCFC.

Ik Accepteer

 

ZCFC als club

Er verandert veel om ons heen, daarom is enkele jaren geleden besloten dat vanuit eigen kracht en met een eigen ‘gezicht’ willen doorgroeien naar de zaterdag voetbalvereniging van voorkeur in de Zaanstreek. Met in totaal 14 seniorenteams (10 heren, 2 dames en een G-team) en 14 jeugdteams zijn de grootste zaterdagvereniging in de Zaanstreek. We beschikken over een top accommodatie met o.a. 2 verlichte kunstgrasvelden, een grasveld en -dankzij onze buren AZ- toegang tot de sporthal. Nog trotser zijn we op de vele vrijwilligers, trainers en iedereen die de vereniging sportief en maatschappelijk ondersteunen. Het klinkt heel normaal, maar het normale is tegenwoordig bijzonder. Dat maakt ZCFC en dat zullen we de komende jaren blijven uitdragen.

Namens het (jeugd)bestuur

Reinier Janssen, Dirk Slootweg en Martijn Jonker